ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

زلنسکی: روسیه قادر به استفاده از سلاح اتمی در اروپا است

زلنسکی: روسیه قادر به استفاده از سلاح اتمی در اروپا است رئیس جمهور اوکراین ضمن درخواست از مردم کشورش برای کاهش بیشتر مصرف برق، مدعی شد روسیه تنها کشوری است که می‌تواند از تسلیحات اتمی در قاره اروپا استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه در تکرار عجز و لابه‌های خود برای قانع کردن ناتو و آمریکا جهت ورود نظامی به جنگ با روسیه، مدعی احتمال توسل مسکو به سلاح اتمی شد.

زلنسکی در پیام ویدئویی با اشاره به اظهارات «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در تماس تلفنی با «لوید آستین» همتای آمریکایی وی، ادعا کرد که مسکو تنها دولتی است که قادر به استفاده از تسلیحات اتمی در قاره اروپا است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در این‌‌باره گفت: «اگر کسی بتواند از سلاح‌های اتمی در این بخش از اروپا استفاده کند، منبع آن فقط یک کشور (روسیه) خواهد بود و آن منبع همانی است که به شویگو دستور داده که به اینجا و آنجا تلفن بزند [و درباره استفاده از سلاح اتمی هشدار دهد]».

رئیس جمهور اوکراین در ادامه صحبت‌هایش خواستار صرفه‌جویی در مصرف برق در بحبوحه خاموشی‌های گسترده در اوکراین شد و قطع برق در این کشور را ضروری توصیف کرد.

زلنسکی با درخواست از شهرداران شهرهای مختلف برای نظارت بر مصرف برق، گفت: «زیرا اکنون زمان روشن‌کردن ویترین‌ها و تابلوهای مغازه‌ها نیست. در بسیاری از شهرها و مناطق، شرکت‌های انرژی ما باید برنامه‌های خاموشی را اعمال کنند».

وی همچنین افزود: «این کار بدان منظور انجام می‌شود که همه مردم ما به انرژی دسترسی داشته باشند. لطفاً مطمئن شوید که برق هدر نمی‌رود. ما نیاز به یک نگرش بسیار دقیق نسبت به مصرف انرژی در فضای عمومی داریم».

حملات به زیرساخت‌های انرژی اوکراین توسط نیروهای مسلح روسیه از دهم اکتبر، یعنی دو روز پس از حمله تروریستی به پل شبه‌جزیره کریمه - که به گفته مقامات روسی، سرویس‌های ویژه اوکراین عامل آن بودند - آغاز گردید.

پیش از این نیز معاون دفتر ریاست جمهوری اوکراین گفته بود به دلیل حملات به زیرساخت‌های انرژی، بیش از ۱.۳ میلیون نفر اکنون بدون برق هستند و وضعیت خاموشی در این کشور دشوار است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار